Miten nopeat ovat vapun retroimmat hiihtohousut? Miltä vuosikymmeneltä löytyy iskevin vyölaukku? Entä mitkä raidat ovat afterskin kiistattomimmat korvamadot?


Lähdetpä sitten Pojun tahtiin Esson baariin tai leikit lentokonetta Tim Toupetin opastamana, saavu ensiksi Lozzille korkkaamaan vappukausi!


Olit sitten opiskelija tai et, olet mitä mahtavimmissa määrin tervetullut viettämään historian ensimmäisiä Semman vappukauden avajaisia. Luvassa on värikästä ja vauhdikasta ohjelmaa (julkistuksia tulossa myöhemmin), opiskelijahintaista twistattua vappuruokaa (grilli on jo lähes kuumana), promillepitoisia ja muita virvokkeita sekä teemaan sopivaa menevää musiikkia. Kasaa siis kaveriporukkasi yhteen ja saavu vastaanottamaan vappu asiaankuuluvin menoin!


Illan pukukoodi on afterski x vappu*. Haalarit ovat myös sallittuja. Suosittelemme tekemään excursion omaan tai sukulaisen ullakolle, sillä vetävin asukokonaisuus palkitaan!


Tuunaamme arkkitehtuurisen helmen, ravintola Lozzin, afterski-tunnelmaa tulkitsevaksi menomestaksi. Vappu alkaa keskiviikkona 10.4. klo 18:00.


Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta Facebook-eventistämme. Päivitämme eventtiin vappuaiheisia juttuja ja tarkennamme illan ohjelmaa. Tule paikalle tai ole vappupallo!


*Afterski (ranskaksi aprés ski) sosiaalinen yhdessä olemisen muoto, jota vietetään yleisesti laskettelupäivän päätteeksi. Vappu (suomenruotsiksi vappen) on työväenjuhla, joka on saavuttanut suuren suosion ja monet muodot myös opiskelijoiden parissa.


MITÄ: Semman vappukauden avajaiset x Afterski

MISSÄ: Lozzilla

MILLOIN: ke 10.4. klo 18:00-22:00

MIKSI: Koska vapu ei lopu

MITÄ MAKSAA: Ei mitään - tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

KENELLE: Kaikille vappumielisille juhlijoille. Tilaisuus on K-18.