Vietämme 4.-8.2. Semman Sporttiviikkoa, jonka aikana tarjoilemme trimmattua aloitusta aamuusi Belvederessä, Cafe Librissä ja Piatolla.

Sporttiviikon aikana tarkoituksemme on sparrata sinua terveellisen elämän perusteisiin. Luvassa on aamupalan lisäksi sosiaalisessa mediassa jaettavia konkreettisia kuntovinkkejä kaiken tasoisille liikkujille sekä kannustavaa vertaistukea.


Aamupalan kehittämistä varten kysyimme apua EM- ja SM-tason yleisurheilijoilta Elmo Lakalta ja Juuso Hassilta, jotka virittivät keittiömestarimme Kovasen Jarin kanssa ylivertaista kilpailuetua antavan aamupalan.


“Onhan tää täysi vitamiinipommi - jos haluaa välttää flunssan, niin tämä auttaa siinä!”, huudahti 110 metrin pika-aituri Elmo, kun hän pääsi maistamaan lopputulosta.


Kymmenottelun kaksinkertainen Suomen mestari Juuso komppasi vieressä: “Kyllä maistaa, että on terveellinen setti. Pöydässä on tosi monipuolisesti kaikkea.”


Aamupalaan kuuluu muun muassa:

* Urheilijakaksikon kehumaa voimagranolaa

* Täysviljapuuroa marjojen kera

* Puoliveriappelsiineja ja marjasmoothie

* Kahvi tai tee


Huippu-urheilijat korostavat kuorossa ravinnon merkitystä palautumiselle ja jaksamiselle. “Olisi tärkeää saada niin urheilijat kuin opiskelijat ja työssä käyvät ymmärtämään, että kaikki he tarvitsevat energiaa oman intohimon toteuttamiseksi. Meille se on urheilu, toisille se voi olla esimerkiksi luonnontieteet.”


Tarjoilemme aamupalaa viikon (4.-8.2.) ajan varioiden Belvederessä, Cafe Librissä ja Piatolla.