Kiinnostaako sinua oppia lisää ruoanvalmistuksesta? Kaipaatko viikon pääteeksi arjesta irrottavaa tekemistä? Haluatko yllätää itsesi, kumppanisi tai ystäväsi illallisella kotona?

Jarin keittiössä -live on viihteellinen kokkikoulu, joka tarjoaa rentoa sisältöä, oivalluksia ja makuelämyksiä kotikeittiöösi. Jokaisessa live-lähetyksessä on mukana mielenkiintoinen vieras valmistamassa menua Jarin kanssa ja syventymässä ruoanlaiton saloihin. Voit seurata kokkikoulua Instagram Liven kautta tilillämme @semmarestaurants.

Jarin keittiössä -live on pönötysvapaa konsepti ja voit kysyä Jarilta lähetyksessä matalalla kynnyksellä kysymyksiä ruoanlaitoon ja menuun liittyen. Voit myös lähettää kysymyksiä ennakkoon sähköpostilla Jarille (jari.kovanen@semma.fi) tai Facebook- tai Instagram-tilimme kautta, mikäli haluat kuulla tarkemmin vinkkejä tietystä työvaiheesta, raaka-aineesta tai muusta menuun liittyen.

 

Jarin keittiössä -liven kevään aikataulu

Järjestämme live-lähetykset seuraavina päivinä

  • Perjantai 19.2 klo 18:30 alkaen
  • Perjantai 26.3 klo 18:30 alkaen
  • Perjantai 16.4 klo 18:30 alkaen

Lähetys kestää noin tunnin. Ajankohdat ovat alustavia ja pienet muutokset mahdollisia.

 

Helmikuun menu ja vieraat

Perjantaina 19.2. Jarin keittiössä vieraana ovat Jyväskylän ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajisto Petri Laaksonen (pj) ja Aku Buckbee (vpj). Heidän toiveiden pohjalta kokkikoulun menuksi valikoitui:

Alkuruoka:

Marinoitua maa-artisokkaa, portobelloa, pikkelöityä sipulia, sitruunalla maustettua hapankermaa ja lipstikkaa. (gluteeniton)

Viinisuositus:

Barton & Guestier Rose, Ranska

(tuotenumero: 436317)

 

Pääruoka:

Kokonaisena paahdettua kukkakaalia, paahdettua mantelia, granaattiomenaa, lehtipersiljapapuja ja tahinilla maustettua jogurttia. (gluteeniton)

Viinisuositus:

Ruppertsberger Imperial Riesling, Saksa

(tuotenumero: 907337)

 

Jälkiruoka:

Valkosuklaamoussea, paahdettua valkosuklaata ja marinoitua tyrniä. (gluteeniton)

Viinisuositus:

Borgo Maragliano La Caliera Moscato, Italia

(tuotenumero: 550614)

 

Hinta:

Jarin keittiössä - liven kokkikoulukassi

  • 25 € / henkilö (kun henkilömäärä on 1-2 hlö)
  • 20 € / henkilö (kun henkilömäärä on 3 hlö -)

 

Askelmerkit Jarin keittiössä -liveen

  1. Tilaa Jarin keittiössä -liven kokkikoulukassi 17.2 mennessä. Menu julkaistaan pian.
  2. Nouda kassi Tiliasta (Seminaarinkatu 15 T-rak.) 19.2.
  3. Hanki halutessasi juomasuositusten mukaiset ruokajuomat.
  4. Seuraa Instagram Liveä tilillämme @semmarestaurants tai sen tallennetta 24h kuluessa lähetyksestä.
  5. Onnistu, oivalla ja nauti!

Kokkikoulukassi sisältää menun valmistamiseen tarvittavat raaka-aineet. Menut suunnitellaan siten, että niiden valmistaminen onnistuu yleisimmillä kotikeittiöstä löytyvillä keittiötyövälineillä.

Toteutamme Jarin keittiössä -liven suomeksi. Paljastamme ensimmäisen lähetyksen vieraan sekä menun pian sosiaalisen median kanavissamme ja päivitämme tiedon myös tänne.

 

Tilaa kokkikoulukassi

Kokkikoulunkassin hinta varmistuu pian, kun julkaisemme menun.

Tilaa Helmikuun kokkikouluun kassi keskiviikkoon 17.2 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jari.kovanen@semma.fi tai soittamalla Jarille 040 538 3533.

Keittiössä LIVE - oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia kotikeittiössä!