Arvomme meitä sosiaalisessa mediassa seuraavien henkilöiden kesken yhdelle onnekkaalle 100 lounaslipun paketin. Löydät ohesta kilpailun tarkemmat säännöt.


JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Semma Oy (myöhemmin Järjestäjä). Kilpailu ei ole Facebookin eikä Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.


OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Semman Facebook- tai Instagram -tiliä. Kilpailuun voivat osallistua henkilöt, joilla on Facebook- tai instagram-tili. Kisaan liittyviin postauksiin kommentointi, tykkääminen tai jakaminen eivät vaikuta kilpailussa pärjäämiseen.


KILPAILUAIKA:

Kilpailuun voi osallistua seuraamalla Semman Facebook- tai Instagram -tiliä 8.9. mennessä. Kilpailuajan päättymisen jälkeen tulleita seuraajia ei oteta huomioon arvonnassa.


VOITTAJAN VALINTA:

Voittaja valitaan arpomalla niistä henkilöistä, jotka ovat alkaneet seuraamaan Semman Facebook- tai Instagram -tiliä 8.9. mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 9.9.


PALKINTO:

Kilpailun voittaja saa 100 lounaslippua, jotka oikeuttavat lounaaseen Semman ravintoloissa lippujen voimassaoloaikana. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Jos voittaja ei vastaa seitsemän (7) päivän kuluessa ilmoitusviestiin, voitto mitätöityy ja Semmalla on oikeus arpoa uusi voittaja.


PALKINNON LUOVUTTAMINEN

Palkinto luovutetaan voittajalle Semman ravintolassa Järjestäjän ja voittajan keskenään sopimana ajankohtana.


ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.


JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.