Kasvisruoan kärkihankkeemme Nordic Ramen sai loistavan vastaanoton lanseerauksensa yhteydessä. Siksi päätimme jatkaa konseptin toteuttamista ja laajennamme kokeilua eri ravintoloihin.

Nordic Ramen on erillinen kasvisruokamenu, jonka pilotoimme Lozzilla. Saimme erinomaista palautetta, joka kannusti meitä jatkamaan kokeilua muissakin ravintoloissa. Menun saatavuus vaihtelee kuitenkin päivä- ja ravintolakohtaisesti, joten parhaiten saat tiedon Nordic Ramenin saatavuudesta tarkastamalla ravintolan päivän ruokalistan.

Mistä Nordic Ramenista on sitten tarkemmin kyse? Menu sisältää sekä kasvis- että vegaanivaihtoehdon. Annoksien ytimessä on umamipitoinen sieni-sipuliliemi, jonka kylkeen tarjoilemme päivittäin vaihtuvia, kotimaisia lisukkeita. Umami on yksi viidestä perusmausta ja sitä yhdistellään erityisen taidokkaasti japanilaisessa keittiössä. Hyödyntämällä umamin aromeja saamme ruokaan kunnon potkua.

Kärkihankkeen taustalla on halumme vastata kasvaneisiin asiakkaiden toiveisiin kasvisruokaan liittyen. “Terveelliselle kasvisruoalle on jäävuoren kokoinen kysyntä. Nordic Ramen -kasvisruokakokonaisuus on vastauksemme tähän huutoon”, kertoo keittiöpäällikkömme Jari Kovanen.

Tarkista päivittäiset ruokalista ja tule maistamaan twistattua katuruokaa!