Arvomme sosiaalisessa mediassa kilpailupostaukseen kaverin tägänneiden kesken yhdelle onnekkaalle valikoiman Semman joulutuotteita. Löydät ohesta kilpailun tarkemmat säännöt.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Semma Oy (myöhemmin Järjestäjä). Kilpailu ei ole Facebookin eikä Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

 

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Semmaa Instagramissa tai tykkäämällä Facebookissa sekä tägäämällä kaveri kilpailupostauksen kommenttiboksiin. Kilpailuun voivat osallistua henkilöt, joilla on Facebook- tai Instagram-tili. Kilpailuun liittyvien postauksien tykkääminen tai jakaminen eivät vaikuta kilpailussa pärjäämiseen. Kilpailuun voi osallistua monta kertaa tägäämällä aina eri kaverin postauksen kommenttikenttään.

 

KILPAILUAIKA:

Kilpailuun voi osallistua 12.12.2021 mennessä seuraamalla Semmaa Instagramissa tai tykkäämällä Facebookissa sekä suorittamalla kaverin tägäämisen kilpailupostaukseen Facebookissa tai Instagramissa. Kilpailuajan päättymisen jälkeen tulleita tägäyksiä ei oteta huomioon arvonnassa.

 

VOITTAJAN VALINTA:

Voittaja valitaan arpomalla niistä henkilöistä, jotka seuraavat Semmaa Instagramissa tai tykkäävät Facebookissa sekä ovat tägänneet kaverin kilpailupostauksen kommenttikenttään 12.12.2021 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.12.2021.

 

PALKINTO:

Kilpailun voittaja saa Semman joulutuotepaketin, joka sisältää yhden kappaleen jokaista seuraavaa tuotetta: suolainen kinuski, omenauunihillo, tryffelisinappi, Semman mausteinen glögi ja Semman joulukahvi. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Jos voittaja ei vastaa kahden (2) päivän kuluessa ilmoitusviestiin, voitto mitätöityy ja Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

 

PALKINNON LUOVUTTAMINEN

Palkinto luovutetaan voittajalle Järjestäjän ja voittajan keskenään sopimana ajankohtana Semman Joulutorilta 14.-17.12.2021 ravintola Piatosta.

 

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.