Fiilistelemällä kohti stressitöntä joulua. Kannustamme Semman Joulutorilla virittäytymään rauhalliseen joulun viettoon sekä työ- ja opiskelukavereiden kesken kampuksella että ystävien ja perheen kanssa kotona.

Tuntuuko sinusta, että joulu tulee joka vuosi yllättäen? Valmistelut venyvät viimeiseen iltaan ja juhlatunnelmaan virittäytyminen ei ehdi edes alkaa ennen kuin huomaat kattavasi pöytään jo perunasalaattia uuden vuoden kunniaksi? Mitäpä jos tänä vuonna asiat menisivät toisin?

Haluamme auttaa sinua nauttimaan tänä vuonna joulusta rauhallisin mielin ja virittäytyä yhdessä juhlan tunnelmaan. Järjestämme Joulutorin Belvederessä, Piatossa ja Novellissa, joissa sinulla on mahdollisuus poiketa ostamaan jouluisia herkkuja joulupöytään sekä etukäteen maisteltavaksi.

Valmistamme torille tarjolle seuraavia tuotteita:
Pikkelöityä myskikurpitsaa
Savustettua sinappia
Luumua ”sweet & sour”
Suolaista kinuskia
Punajuurilohi mausteseosta - joulukalan valmistuksen avaimet käteen -paketti, “lisää vain vesi ja kala!”
Maustekakkua
Kaneliässiä
Makeaa limppua
Piparitaloja
Suklaa-vadelmapikkuleipiä
Jouluinen Marianne-suklaakakku
Koriste, piparikranssi

Jotta joulusi olisi entistä vaivattomampi, voit tilata meiltä myös perinteiset joululaatikot ja muita juhlaan kuuluvia herkkuja. Voit tilata tuotteet ennakkoon Joulutorilla ja noutaa ne 21.12. joko Lozzilta tai Piatolta. Tilauslomakkeita on saatavilla myös ravintoloissamme ja verkkosivuillamme 5. - 14.12.

Joulutuotteiden tilauslomake

Haluamme toivottaa tunnelmallista joulun odotusta!