Sujuvan ja turvallisen asioinnin varmistamiseksi on tärkeää, että jokainen Semma Deliveryssä asioiva asiakas lukee seuraavat ohjeet huolella ja noudattaa niitä. Ohjeet on saatavilla myös sosiaalisen median kanavissamme.

Etämyyntikonseptimme Semma Delivery palvelee nyt viimeistä viikkoa. Viimeinen päivä Deliveryä on perjantaina 18.6.2021. Palvelemme kuitenkin syksyllä , mikäli tilanne näyttää siltä, että palvelua tarvitaan vielä.

Jatkamme etämyyntiä neljässä eri sijainnissa. Liikumme pakettiautolla maanantaista perjantaihin lounasaikaan. Aikataulun löydät verkkosivultamme Semma Delivery sekä sosiaalisen median kanavistamme @semmarestaurants. 

Sujuvan ja turvallisen asioinnin varmistamiseksi on tärkeää, että jokainen Semma Deliveryssä asioiva asiakas lukee seuraavat ohjeet huolella ja noudattaa niitä.

● Älä tule paikalle kipeänä
● Säilytä reilu turvaväli muihin ihmisiin (yli 1,5 m)
● Pese kädet ennen asiointia
● Vastaanotamme vain korttimaksuja, ota myös opiskelijakortti valmiiksi esille 

Etämyyntipisteet 18.6 saakka

  • Klo 11:30 - 11:50 Kangas, Kokkauspiha
  • Klo 12:00 - 12:30 KOAS Kotiraide & Ratapiha, Veturitallinkatu 6
  • Klo 13:00 - 13:20 Humppa, Humppakuja 2, Kuokkala
  • Klo 13:30 - 13:50 KOAS Harju, Kauppakatu 11 B

 

Menu
Valmistamme myyntiin monipuolista kotiruokaa ja tarjontamme vaihtelee päivittäin. Tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehto. Ilmoitamme päivän menun Delivery-ravintolasivulla sekä viikkolistan maanantaisin Facebook-sivullamme  (@semmarestaurants).

Pyrimme varautumaan siten, että ruokaa riittää kaikille halukkaille, mutta todellista menekkiä on mahdotonta tietää. Pyydämme olemaan armollisia tämän suhteen, mikäli kaikille halukkaille ei riitä annoksia.

Hinta
● Opiskelijakortilla 2,70 €

● Muille asiakkaille 7,90 €

 

Tunnistat Semma Deliveryn seuraavista tuntomerkeistä
● Saavumme etämyyntipisteelle pakettiautolla, jonka tunnistaa Semman logosta


Viestintä                                                                                                   

Ajantasaisin tieto löytyy ravintolasivulta ja sosiaalisen median kanavistamme. Päivitämme parhaamme mukaan tietoja myös tähän artikkeliin tilanteen muuttuessa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.