Arvomme sosiaalisessa mediassa kilpailupostaukseen tägänneiden kesken yhdelle onnekkaalle 100 lounaslipun paketin jaettavaksi hänen tägäämänsä henkilön kanssa. Löydät ohesta kilpailun tarkemmat säännöt.

Järjestäjä:

Kilpailun järjestää Semma Oy (myöhemmin Järjestäjä). Kilpailu ei ole Facebookin eikä Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Osallistuminen kilpailuun:

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Semmaa Instagramissa tai tykkäämällä Facebookissa sekä tägäämällä yksi kaveri kilpailupostauksen kommenttikenttään. Kilpailuun voivat osallistua henkilöt, joilla on Facebook-tai Instagram-tili. Kilpailuun liittyvien postauksien tykkääminen tai jakaminen eivät vaikuta kilpailussa pärjäämiseen. Kilpailuun voi osallistua useammalla arvalla tägäämällä aina eri henkilön erilliseen kommenttiin. Yksi arpa on aina yhden eri henkilön tägäys.

Kilpailuaika:

Kilpailuun voi osallistua 5.9.2021 mennessä seuraamalla Semmaa Instagrmmissa tai tykkäämällä Facebookissa sekä suorittamalla kaverin tägäämisen kilpailupostaukseen Facebookissa tai Instagramissa. Kilpailuajan päättymisen jälkeen tulleita tägäyksiä ei oteta huomioon arvonnassa.

Voittajan valinta:

Voittaja valitaan arpomalla niistä henkilöistä, jotka seuraavat Semmaa Instagramissa tai tykkäävät Facebookissa sekä ovat tägänneet kaverin kilpailupostauksen kommenttikenttään 5.9.2021 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 6.9.2021.

Palkinto:

Kilpailun voittaja saa 100 lounaslippua, jotka jaetaan tasan arvonnassa voittaneeseen kommenttiin tägätyn kaverin kanssa. Lounasliput oikeuttavat lounaaseen Semman ravintoloissa lippujen voimassaoloaikana. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Jos voittaja ei vastaa seitsemän (7) päivän kuluessa ilmoitusviestiin, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnon luovuttaminen:

Palkinto luovutetaan voittajalle Semman ravintolassa Järjestäjän ja voittajan keskenään sopimana ajankohtana.

Arpajaisvero:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.