Arvoimme meitä sosiaalisessa mediassa 9.9. mennessä seuranneiden opiskelijoiden kesken yhdelle onnekkaalle loppuvuoden lounaat. Voittaja oli Sanni Nokelainen!

Palkinto sattui sopivaan saumaan, sillä Sanni on tämän vuoden fukseja ja muuttanut juuri Joensuusta Jyväskylään opiskelemaan saksan kieltä. Aktiivinen somen seuraaminen kannatti ja ilmoitus voitosta piristi mieltä: “Aamupäivällä oli vähän huono fiilis. Ilmoituksen jälkeen päivä parani ja tuli sellainen jes-olo”, kuvasi Sanni tunnelmiaan.

Somekampanjan lisäksi järjestimme tutoreille arvonnan, jonka voittaja sai 20 lounaslippua. Osallistuminen tapahtui kannustamalla fukseja JYYn avajaismessuilla vierailemaan meidän photoboothilla ja mainitsemaan tutorin nimen pisteellä. Onnetar oli tällä kertaa Taavi Heinosen puolella!

Voitto oli hänelle positiivinen yllätys: “Olo on vielä hyvin hämmennyksen sekainen. Tieto tuli puskista”, kommentoi tietotekniikkaa opiskeleva Taavi. Kilpailusta tiedottaminen oli ilmeisesti jäänyt monelta tutorilta sähköpostimassan sekaan - myös Taavin. Fuksit olivat kuulleet kilpailusta muuta kautta ja hoitivat homman kotiin.

Haluamme onnitella vielä kerran voittajia ja toivottaa kaikille oikein energistä lukuvuotta!