Sonaatti on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1997 Jyväskylän yliopiston kampuksella. Pirteä parikymppinen tunsi kasvaneensa ikään, jolloin on hyvä katsoa tulevaisuuteen uusin silmin ja kehittää itseään entistä tehokkaammin. Nyt on tullut aika pukea ylle uudet vaatteet myös ulkoisesti, Sonaatista on tullut Semma Campus Restaurants 16.5.2018.

Tavoitteenamme on olla ainutlaatuinen ravintolakampus, unohtamatta juuriamme Seminaarinmäellä. Nimen lisäksi uudistamme brändi-ilmeemme ja kehitämme ravintolapalveluita. Uudistus näkyy teille ensimmäisenä uuden yritysnimen ja -ilmeen muodossa. Palvelut jatkuvat ennallaan ja kehitämme toimintaa uuden ilmeen myötä jatkuvasti – asiakastamme kuunnellen.

Saamamme palautteen perusteella kaikkein tärkeimmäksi osatekijäksi palvelussamme nousi ruoka ja sen maukkaus. Me kuuntelimme tätä palautetta ja tulemme kehittämään tarjontaa ja palveluita kaikissa pisteissämme, sekä tuomaan uudenlaisia makumaailmoja valikoimaamme.

Ensimmäiset askeleet tulevaan on jo otettu Kortepohjan uudistetussa Rentukassa, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton monipuolisena palvelukokonaisuutena. Seuraavaksi kaikille tuttu Wilhelmiina muuttuu Maijaksi – suomalaista ruokaperinnettä kunnioittavaksi kotiruokaravintolaksi. Tulevana kesänä päivitämme Lozzin ja Piaton terassit ja elokuussa uudistamme ravintola Sykkeen palveluita. 

Oma Seminaarinmäellä toimiva leipomomme on jatkossa nimeltään Semma Campus Bakery. Tilaustarjoilu- ja juhlapalveluasiakkaitamme palvelemme Semma Campus Catering -nimellä.

Tavoitat meidät entisillä ravintolapaikoillamme, verkkosivuiltamme osoitteista semma.fi/ravintolannimi ja sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muotoa @semma.fi. Puhelinnumeromme säilyvät entisellään. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa @semmarestaurants.

Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tutustumaan ravintoloihimme ja uuteen Semman ilmeeseen!