Etämyyntikonseptimme tuo valmiiksi pakatut annokset monipuolista kotiruokaa opiskelijoiden kotioville.

Etämyyntikonseptimme Semma Delivery palvelee seitsemässä eri sijainnissa. Liikumme pakettiautoilla ja pysähdymme maanantaista perjantaihin lounasaikaan noin puoleksi tunniksi.

Sujuvan ja turvallisen asioinnin varmistamiseksi on tärkeää, että jokainen Semma Deliveryssä asioiva asiakas lukee seuraavat ohjeet huolella ja noudattaa niitä.

● Älä tule paikalle kipeänä
● Säilytä reilu turvaväli muihin ihmisiin (yli 1m)
● Pese kädet ennen asiointia
● Älä ryntää heti myyntipisteelle ilmoitettuna aikana, vaan tarkista tilanne ikkunastasi ja siirry rauhallisesti ulos, jos ulkona on väljää
● Ota pankkikortti mukaan, sillä vain korttimaksu käy
● Ota opiskelijakortti valmiiksi esille - näin nopeutat asiointia
● Voit ostaa vain yhden opiskelijahintaisen aterian normaalin Kelan ohjeistuksen mukaisesti

Etämyyntipisteet
● KOAS Harjun sisäpiha, Kauppakatu 11b
● KOAS Veturi & Kotiraide, Veturitallinkatu 6
● AaltoAlvarin parkkipaikka, Pitkäkatu 2
● KOAS Humppa, Humppakuja 2, Kuokkala
● KOAS Myllyjärvi parkkipaikka Loukkukorventie                                                                                           ● Mannila, Mankolan koulun uusi parkkipaikka
● Haukkalanranta, Kiviniementie 8.

Menu
Valmistamme myyntiin monipuolista kotiruokaa ja tarjontamme vaihtelee päivittäin. Tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehto. Ilmoitamme päivän menun Lozzin ravintolasivulla sekä kyseisenä aamuna Facebook-sivullamme ja Instagram-tarinassamme (@semmarestaurants).

Pyrimme varautumaan siten, että ruokaa riittää kaikille halukkaille, mutta todellista menekkiä on mahdotonta tietää. Pyydämme olemaan armollisia tämän suhteen, mikäli kaikille halukkaille ei riitä annoksia.

Hinta
● Opiskelijakortilla 2,60 €
● Muille asiakkaille 7,90 €

Myymme lisäksi pelkistettyjä, vain pääruokaa sisältäviä lisäannoksia. Lisäannosten hinta on 3 €, eivätkä ne ole Kelan ateriatuen alaisia annoksia.

Tunnistat Semma Deliveryn seuraavista tuntomerkeistä
● Saavumme etämyyntipisteelle pakettiautolla, jonka tunnistaa Semman logosta


Viestintä                                                                                  Ajantasaisin tieto löytyy sosiaalisen median kanavistamme. Päivitämme parhaamme mukaan tietoja tähän artikkeliin, kun tilanne ja konsepti kehittyvät.

Semma Deliveryn kehittäminen
Pyrimme vakioimaan myyntiajat ja -paikat mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä pilotointia kohtaan. Suunnittelusta huolimatta konseptissa on useita liikkuvia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa asiakaskokemukseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.