Pidensimme ravintola Rentukan perjantain aukioloa kolmella tunnilla. Täytämme iltasi ja vatsasi tuunatulla menulla ja iltaohjelmalla klo 19-22.

Iskimme seuraavan vaihteen sisään Kortepohjassa ja lopputuloksena on Rentukka-talon kanssa yhteistyössä toteutettavat iltakarkelot. Elävän kylän sydän sykkii viihteelle ja rosoiselle ruoalle viikonlopun kunniaksi perjantaisin klo 22:00 asti. Opiskelijaruokailun päätyttyä rauhallisesta olohuoneesta kuoriutuu urbaani menomesta niin alueen asukkaille kuin muillekin viikonlopun viettäjille.

Iltaseiskasta lähtien tarjoilemme rehellistä katuruokaa. Kaupungin tykeimmät tarjoilut ovat keittiöpäällikkömme Kovasen Jarin käsialaa. Lisäksi ilta-aikaan tarjoilemme poikkeuksellisesti keskiketterää, siideriä sekä valkkaria erikoistarjouksin. Pääset ottamaan myös mittaa sekä itsestäsi että kaveristasi pubivisan merkeissä.


Helpot herkut iltaasi:


The Burger

Ei se mitä burgeriin laittaa, vaan mitä sinne ei laita. The Burgerissa ei ole mitään turhaa: pihvi mediumina, cheddaria, punasipulia, salaattia sekä savumajoneesia.

“No color, no flavour! Paistopinta ratkaisee maun.”
•Kovanen, J. 2019

 

Hinta: 7,00€

Kombo juoman kanssa: 10,00€


Saatavilla gluteenittomana meidän itse valmistamallamme sämpylällä!

 

Hot dog “Oriental”

Rakennetta ja räjähdyksiä. Kasasimme aidon hodarin korianteri-soijapaputäytteellä, pikkelöidyllä retikalla, kevätsipulilla ja paahdetulla sipulilla. Tämä maku viipyy pitkään suussasi.


“Aasian vaikutteinen makuprofiili vie mennessään.”
•Kovanen, J. 2019

 


Hinta: 7,00€

Kombo juoman kanssa: 10,00€


Saatavilla myös gluteenittomana!


Rentukka’s very famous fries

Rehelliset ranut, jotka on nostettu kuolemattomien kastiin iskevällä mausteseoksella. Tarjoilemme ranut ketsupin ja savustetun majoneesin kera.


“Erikoisuutena dipeissä on ruohosipuli, joka kruunaa maun. Ruohosipuli tekee hyvästä erinomaisen.”

•Kovanen, J. 2019

 


Hinta: 3,00€


Fish ‘n Chips - lemon

Aitoon brittihenkeen valmistettua friteerattua turskaa ranujen ja sitruunan kera. Pubiannos viimeistellään tillidipillä, savumajoneesilla sekä ketsupilla kera ruohosipulihöysteiden.


“Fish & chips. Sanakirjassa klassikon kohdalla. Klassikkoon lisätty poikkeuksellista kilpailuetua tillimajoneesilla.”
•Kovanen, J. 2019

 

Hinta: 7,00€
Kombo juoman kanssa: 10,00€


Miedot

Olut

Siideri


Hinta: 4,50€


Viini

Päivän viini, 16cl. 6,00€

Koko pullo 25,00€

 

Tästä ei enää etkoilut paremmaksi muutu. Kasaa kaveriporukkasi ja tule ottamaan Rentukka haltuun!