Tilaa kakut juhliisi helposti Semma Bakerysta!

Leipomomme kakkuvalikoimassa on tänä vuonna yhdeksän erilaista kondiittorimestarimme ja kondiittoreidemme suunnittelemaa kakkua, joissa yhdistyy makuja niin läheltä kuin kauempaa maailmalta. Kakut valmistetaan laadukkaista raaka-aineista käsityönä omassa leipomossamme Jyväskylän Seminaarinmäellä.

Tämän linkin takaa löytyvästä kakkuesitteestä löydät kuvat sekä tarkemmat tiedot kaikista tilattavissa olevista kakuista: https://issuu.com/semmarestaurants/docs/semma_bakery_kakut_2022.

 

Kakkujen hinnasto

Kaikkia pyöreitä kakkujamme (Tyrni-rosmariini, Lemon, Mallas-kirsikka, Metsä, Matcha, Puutarha) on saatavilla useassa koossa:

  • 4–6 hlö - 20€
  • 8-10 hlö - 28€
  • 10-12 hlö - 32€
  • 18-20 hlö - 58€

Erikoismalliset kakkumme (Skumppa sydän, Revontulet, Cappuccino-minttu) ovat tilattavissa vain yhden kokoisena (6-8 hlö) hintaan 28€.

Puutarha-kakkua on saatavilla myös neliön muotoisena (6-8 hlö) hintaan 25€.

 

Kakkujen tilaus onnistuu helposti täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai olemalla myyntipalveluumme suoraan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@semma.fi. Teethän tilauksesi viimeistään 3-5 päivää ennen tuotteiden noutopäivää. 

 

Semma Bakerylta saat tilattua myös muut makeat ja suolaiset herkut juhliisi, kuten pullat, piirakat ja leivokset. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme! 

 

Herkullisia juhlia!