Semma on ollut osa Jyväskylän yliopiston arkea jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksemme peruspilarit on muurannut Sonaatti Oy vuonna 1997. Toukokuussa 2018 otimme taipaleellamme uuden askeleen voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampaa ruokaa, viihtyisämpiä tiloja sekä parempaa palvelua. Niinpä Sonaatista tuli Semma. Tavoitteenamme on olla ainutlaatuinen ravintolakampus, unohtamatta juuriamme Seminaarinmäellä. Olemme Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan sekä Compass Group Finland Oy:n yhteisyritys. Työntekijöitä meillä on eri toimipisteissä yhteensä lähes 100.

Palvelumme

Semma Campus Restaurants

Palvelemme niin yliopiston väkeä kuin kaupunkilaisia ja matkailijoitakin yhteensä 13 ravintolan ja kahvilan voimin. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylän yliopiston kampusalueella, Jyväkylän kaupunginkirjastolla sekä Kortepohjan ylioppilaskylässä. Lisäksi kaksi ravintolaamme tarjoavat ruoan Normaalikoulun oppilaille ja henkilökunnalle.

Semma Campus Bakery

Omassa leipomossamme syntyvät käsityöna suussa sulavat leivät, pullat sekä sesongin herkut kaikkiin ravintoloihimme. Leivonnaisiamme voi ostaa myös kotiin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Semma Campus Catering

Olemme ammattilainen apunasi, kun järjestät juhlanarvoisia elämyksiä perhepiirissä tai tarvitset tarjoilut sekä tilat organisaatiosi tapahtumiin.

Sertifikaatit

Semma Oy:n palvelut on sertifioitu seuraavasti:
ISO 9001:2015 (laatujärjestelmä)
ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmä).

 

Kaiken takana henkilökuntamme lisäksi ovat

Jarmo Sallinen, toimitusjohtaja
jarmo.sallinen@semma.fi
p. 044 710 9513

Semman hallitus

Jarkko Pirkkalainen, puheenjohtaja
jarkko.pirkkalainen@jyu.fi

Timo Lahtinen
timo.lahtinen@soihtu.fi

Akseli Immonen
hpj@jyy.fi

Anders Westerholm
anders.westerholm@compass-group.fi

Jussi Ala-Seppälä
jussi.ala-seppala@compass-group.fi