PERINTEITÄ UNOHTAMATTA Semman historia juontuu kahdenkymmenen vuoden taakse. Yrityksemme peruskivet on muurannut Sonaatti Oy vuonna 1997. Tukevien peruspilareiden päälle on helppo rakentaa uutta tulevaisuutta, uudelle lempilapsellemme, Semmalle. Olemme Jyväskylän yliopiston, - ylioppilaskunnan sekä Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys.

SEMMAN ARVOMAAILMA

PULSSILLA

Arvomaailmaamme sisältyy tekoja, tietoa, taitoa ja uskallusta, maustettuna ripauksella tulevaisuuden tuulia. Olemme virittäytyneet tarkasti nyt-hetkeen ja tunnemme ajan sykkeen. Seuraamme trendejä ja pidämme itsemme jatkuvassa muutosvalmiudessa. Uteliaina ja ketterinä pysymme muuttavan maailman aallonharjalla, niin makujen, kuin ajatustenkin suhteen.
Jos tulevaisuuden tuulia ei ole riittävästi, luomme niitä itse pikku hiljaa. Se on lupauksemme, jonka takana seisomme.

LÄHELLÄ JA LÄSNÄ OLEVA

Monipuolinen kattaus kahviloita sekä lounasravintoloita, osa opiskeluelämää, yliopiston kutsuva ja puoleensavetävä kohtauspaikka. Olemme sujuvasti lähellä sinua joka päivä. Haluamme keskustella, kuunnella ja nähdä tarpeitasi. Tehdään yhdessä parhaita tulevaisuuden muistoja.

Ruusupuisto, Mattilanniemi, Seminaarinmäki, Ylistönrinne, Kortepohjan ylioppilaskylä ja yläkaupunki ovat sijaintimme.
Meille ovat tervetulleita kaikki maukkaan ruoan ystävät: lounaalle, aamu- ja välipalalle sekä rentouttavalle kahvihetkelle hyvässä seurassa.

Semma Campus Bakery on oma leipomo, jossa syntyvät käsityönä suussa sulavat leivät, pullat sekä sesongin herkut kaikkiin ravintoloihimme. Semman leivonnaisia voi myös ostaa kotiin tai kokouksiin.


TEHTY TINKIMÄTTÖMÄSTI JUURI SINULLE

Meidän tehtävämme on tarjota sinulle parhaat eväät jaksamiseen, jotta opiskelu ja työ sujuu. Haluamme tarjota vain parasta, unohtamatta ruoan tarjoamia pikkunautintoja - pienellä twistillä höystettynä. Ammattiylpeytemme perustana on tinkimätön halu tarjota viimeisen päälle tehtyjä maku- ja palveluelämyksiä. Kaiken tekemisemme lähtökohta ja lopputulos on tyytyväinen asiakas.
Luotamme avoimen keskustelun ja yhdessä tekemisen voimaan kaikissa toimissamme.

RÄÄTÄLÖIDYSTI SINULLE

Juhlaan, arkeen ja kokouksiin!

Olemme ammattilainen apunasi, kun järjestät juhlanarvoisia elämyksiä perhepiirissä tai tarvitset tarjoilut sekä tilat yritystapahtumiin. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme tai tutustu Semma Campus Catering.

VASTUUNKANTAJA

Terveellinen ravinto on ihmisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin yksi keskeisimmistä kivijaloista- nyt ja huomenna.
Arvomaailmaamme kuuluu kotimaisuuden vaaliminen ja panostamme raaka-aineisiin, jotka tuotetaan vastuullisesti. Valikoimassamme on siksi luomuraaka-aineita, joita käytämme pääsääntöisesti ruoanvalmistuksessa . Tämän ansiosta Semma on Luomun portaat -ohjelmassa tasolla kolme. Huomioimme sesongin vaihtelut ja lähiruoan tarjonnan mahdollisuuksien mukaan. Lue lisää Semman vastuullisista ruokapalveluista. 

Sertifikaatit
Semma Campus Restaurants Oy palvelut on sertifioitu seuraavasti:
ISO 9001:2008 (laatujärjestelmä)
ISO 14001:2004 (ympäristöjärjestelmä).

KAIKEN TAKANA HENKILÖKUNTAMME LISÄKSI OVAT

Jarmo Sallinen, toimitusjohtaja
jarmo.sallinen@semma.fi
p. 044 710 9513

Semman hallitus
Jarkko Pirkkalainen, puheenjohtaja
jarkko.pirkkalainen@jyu.fi
Marko Huttunen
marko.huttunen@jyy.fi
Kristian Helanne
kristian.helanne@fazer.com
Eeva Vaajoensuu
eeva.vaajoensuu@fazer.com