Juhlat Semmassa - Yhdessä yhtä juhlaa! Onnistuneen tilaisuuden resepti syntyy herkullisesta ruoasta, ystävällisestä palvelusta sekä toimivista tiloista. Ota yhteyttä Semman juhlapalveluun, kun tarvitset luotettavaa kumppania avuksi järjestelyihin – kokouskahvituksista illanviettoihin, väitöstilaisuuksista tunnelmallisiin tähtihetkiin perhepiirissä. Toimimme Jyväskylässä tai sen lähialueilla.

Kerro meille aika, paikka ja aihe

Niin suunnittelemme kanssasi toiveidesi mukaisen kokonaisuuden! Aloita valitsemalla mieleisesi Semman monipuolisista ravintoloista tai tilaa meiltä catering-palvelut haluamaasi juhlapaikkaan. Avustamme tarvittaessa myös koristeluiden sekä ohjelmapalveluiden hankinnassa.

 

Juhlan lähestyessä ota yhteyttä Semman juhla- ja edustuspalveluihin:
p. 050 581 8350 tai myynti@semma.fi

 

Tee tarjouspyyntö 
Katso toimitusehdot 

 

Tyylikkäät yritystilaisuudet

Seminaari- ja kokouspalveluiden lisäksi järjestämme cocktailtilaisuuksia sekä juhlavia illallisia isommallekin seurueelle. Semma toimii yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa, joten ravintolapalvelumme ovat hyödynnettävissä myös monimuotoisella kampusalueella.

 

Ikimuistoiset yksityistilaisuudet

Ylpeyden aiheitamme ovat juhlaa kunnioittava ruoka, sujuva aikataulutus sekä vahvalla ammattitaidolla palveleva henkilökunta – niin salissa kuin keittiössä. Meille asiakkaidemme jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, oli kyse syntymäpäivistä rakkaimpien seurassa tai unohtumattomista häistä koko suvun voimin! Myös akateemiset juhlat, kuten väitöskahvitus tai karonkka, ovat erikoisosaamistamme.

 

Semma Campus Bakery 

Kondiittorimestarit ja kondiittorit loihtivat uunituoreita ja taidokkaita makunautintoja ja taidonnäytöksiä päivittäin - sinua varten - suurella ammattiylpeydellä.
Mistä niitä sitten saa? Tutustu tuotteisiimme - Semma Campus Restaurants valikoimissa.

 

Semma Campus Bakery on oma leipomomme, jonka laajassa valikoimassa ihastuttavat täyte- ja hyydykekakut, näyttävät voileipäkakut, perinteiset pullakranssit sekä kahvipöydän parhaat pikkuleivät. Kysy myös suolaista pikkupurtavaa esimerkiksi saunailtojen iloksi!