Missio

Huolehdimme mielen ja kehon energian latauksesta.

Olet mitä syöt. Meidän tehtävämme on tarjota omia valintoja tukevia, monipuolisia vaihtoehtoja. Panostamme laadukkaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä makuun. Energiaa antavan ravinnon lisäksi tarjoamme päivään laadukkaan hengähdyshetken. Työkalumme ovat ammattitaito, asenteellinen ja iloinen asiakaspalvelu, viihtyisä ympäristö sekä yhteisöllinen ilmapiiri. Varmistamme, että asiakkaamme poistuvat ravintoloistamme akut latautuneina.


Visio

Suomen ajatuksia herättävin kampusravintola.

“Näittekö, mitä ne taas tekivät?” Näin haluamme asiakkaidemme kysyvän. Pyrimme puhuttelemaan, herättämään keskustelua ja ottamaan kantaa. Matkaamme kohti visiotamme kokeilemalla rohkeasti uutta, luomalla elämyksellisiä ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia sekä yhdistämällä ihmisiä Jyväskylän yliopiston kampuksella. Haluamme olla tärkeä ja merkityksellinen henkilökohtaisten muistojen koti, joka takaa maistuvan yliopistoelämän jokaiselle.

Arvomaailma

Vastuunkantaja
Terveellinen ravinto on ihmisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kivijalka – nyt ja huomenna. Arvostamme kotimaisuutta ja panostamme vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin. Eettisillä valinnoillamme rakennamme tämän päivän ja tulevaisuuden hyvinvointia.

Pulssilla
Maailmassa pysyvää on vain yksi asia: muutos. Kellotaajuutemme on viritetty tarkasti nyt-hetkeen. Tunnemme ajan sykkeen, seuraamme trendejä ja pidämme itsemme jatkuvassa muutosvalmiudessa. Uteliaina ja ketterinä pysymme muuttuvan (maku)maailman aallonharjalla.

Yhdessä tekevä
Ihminen on laumaeläin, ja niin olemme totta vie mekin. Vaalimme avoimen keskustelun ja yhdessä tekemisen supervoimaa. Annamme jokaiselle tilaa olla juuri sellainen kuin hän on. Uskomme, että paras ajattelu syntyy erilaisten mielipiteiden kohdatessa.

Asiakkaasta välittävä
Kaiken tekemisemme lähtökohta ja lopputulos on tyytyväinen asiakas. Ammattiylpeytemme perustana on tinkimätön halu tarjota viimeisen päälle tehtyjä maku- ja palveluelämyksiä.