Valmistamme käsityönä leipomossa päivittäin tuotteita sekä ravintoloihin myyntiin että lukuisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Leipomomme sijaitsee Seminaarinmäen ytimessä, ravintola Lozzin alakerrassa.

Semma Campus Bakery - oma konditoriamme

Kondiittorimestarimme luotsaa ammattitaitoisten kondiittoriemme joukkoa päivittäin huippusuorituksiin. Konditoriamme resepteissä luotetaan perinteiseen käsityötaitoon sekä huolella valittuihin raaka-aineisiin ilman lisäaineita. Uskallammekin väittää, että sen kyllä maistaa!

 

Nauti paikan päällä, nappaa mukaan tai tee tilaus

Semma Campus Bakery toimii ravintola Lozzin tiloissa ja valmistaa leipää sekä suolaisia että makeita herkkuja Semman kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin. Vitriinissä myytävien konditoriatuotteiden lisäksi valmistamme ja toteutamme myös monipuolisia tilaus- ja juhlapalveluita. 

Leipurimestareidemme käsissä syntyvät näyttävät hyydykekakut, erilaiset suolaiset ja makeat piirakat sekä sesongin leivonnaiset, kuten Runebergin tortut, laskiaispullat tai suussa sulavat vappumunkit. Semman kautta voit tilata myös juhlavat väitöskahvitukset tai tarjoilut yritysten kokouksiin sekä edustustapahtumiin. 

 

Tee tarjouspyyntö >> 
Katso toimitusehdot >> 

 

Leivottu asiakkaiden toiveista

Valikoimamme muuttuu ja elää asiakkailtamme saatujen toiveiden innoittamana. Myös erityisruokavaliot otamme huomioon jo reseptien suunnitteluvaiheessa. Tervetuloa Semman toimipisteisiin selättämään arjen kiireet hetkeksi – Reilun kaupan luomukahvin, tuoreen leivän sekä ihanien pullien herkullisessa seurassa!