Semma Campus Bakery tarjoaa rapean mehevää leipää ja suussa sulavia konditoriatuotteita kakuista cocktailtarjoiluihin – aina käsin leivottuna ja tänään aamulla paistettuna.

Semma Campus Bakery - oma leipomomme

Kondiittorimestarimme Toni Heinonen luotsaa ammattitaitoisten kondiittoriemme joukkoa päivittäin huippusuorituksiin. Konditoriamme resepteissä luotetaan perinteiseen käsityötaitoon sekä huolella valittuihin raaka-aineisiin ilman lisäaineita. Uskallammekin väittää, että sen kyllä maistaa!

Nauti paikan päällä, nappaa mukaan tai tee tilaus

Semma Campus Bakery toimii ravintola Lozzin tiloissa ja valmistaa leipää sekä suolaisia että makeita herkkuja Semman kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin. Vitriinissä myytävien konditoriatuotteiden lisäksi valmistamme ja toteutamme myös monipuolisia tilaus- ja juhlapalveluita

Tee tarjouspyyntö >> 
Katso toimitusehdot >> 

Leipurimestareidemme käsissä syntyvät näyttävät hyydykekakut, erilaiset suolaiset ja makeat piirakat sekä sesongin leivonnaiset, kuten Runebergin tortut, laskiaispullat tai suussa sulavat vappumunkit. Solen kautta voi tilata myös juhlavat väitöskahvitukset tai tarjoilut yritysten kokouksiin sekä edustustapahtumiin. Valikoimaamme löydät menuesimerkein täältä.

Leivottu asiakkaiden toiveista

Valikoimamme muuttuu ja elää asiakkailtamme saatujen toiveiden innoittamana. Myös erityisruokavaliot otamme huomioon jo reseptien suunnitteluvaiheessa. Tervetuloa Semman toimipisteisiin selättämään arjet kiireet hetkeksi – Reilun kaupan luomukahvin, tuoreen leivän sekä ihanien pullien herkullisessa seurassa!