Emme ole pelkkiä ravintoloita, vaan yhdistelmä suomalaista arkkitehtuuria, historiallista kampusaluetta, herkullista ruokaa sekä ensiluokkaista palvelua. Meille ovat tervetulleita kaikki maukkaan ruoan ystävät niin lounaalle, aamiaiselle, välipalalle kuin kahvittelemaankin.

Ravintolamme tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Kehitämme reseptiikkaamme jatkuvasti ja maku on meille sydämen asia – edullisesta hinnasta huolimatta.

Jokainen ravintolamme on omanlainen ja uniikki, mutta myös sujuvasti lähellä sinua päivästä toiseen. Ravintolamme sijaitsevat Seminaarinmäellä, Mattilanniemessä, Ylistönrinteellä, Ruusupuistossa, Kortepohjan ylioppilaskylässä sekä yläkaupungilla.

 

Ravintolat ja kahvilat

Mattilanniemi

Maija

Piato

Seminaarimäki

Tilia

Lozzi

Belvedere

Syke

Ilokivi

Ruusupuisto

Uno

Ylistönrinne

Ylistö

Kvarkki

Muut

Rentukka

Novelli

Normaalikoulu (Muonatupa ja Amanda)

Elissa

 

Oiva-hymiöt kertovat elintarviketurvallisuudesta

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. 

Semman ravintoloiden valvontaraportit voit hakea osoitteessa Oivahymy.fi