Haluatko kruunata juhlasi maistuvilla kakuilla? Valmistamme konditoriassamme lukuisia erilaisia herkkuja, kakut ovat yksi keskeinen osa valikoimaamme. Valmistamme leivonnaiset käsityönä Seminaarinmäen ytimessä.

Olemme koostaneet tälle sivulle suosituimpien kakkujen esittelyt. Listan kakut ovat nimensä mukaisesti kestosuosikkeja asiakkaidemme keskuudessa. Sivun loppuun koostimme laajemman listan erilaisista kauden kakuista, joita valmistamme.


Kondiittorimestarimme Toni Heinonen tiimeineen vastaa konditorian tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Vaalimme Semma Bakeryssä raaka-aineiden puhtautta ja tuoreutta.

 

Kinuski-omena-kermakakku 32,00€*

● Sopii 10 henkilölle

● Laktoositon


Yksinkertaista, perinteistä ja maistuvaa. Herkullisessa kakussamme maistuu omenahillo, kerma ja kinuski.

 

 


Vadelma-tiramisukakku 38,00€*

● Sopii 12 henkilölle

● Laktoositon


Semma Bakeryn versio Italialaisesta klassikosta. Tyylikkäässä kakussamme on keksipohjaa, tiramisumoussea ja raikasta vadelmamoussea.


 


Mansikka-minttu-limekakku 38,00*

● Sopii 12 henkilölle

● Laktoositon


Makumatka aurinkoiseen kesäpäivään. Tässä kesäsesongin kakussamme maistuu raikkaat kesäiset täytteet, lime-jugurttimousse ja minttu-mansikkakiille.


 


*Esitämme hinnat take away -hinnaston mukaisesti. Mikäli haluat tilata kakkuja eri kokoisena, ota yhteyttä myyntiimme. Huomaathan, että kahvitarjoilun yhteydessä hinta muodostuu tarjoilukokonaisuudesta.

 

Muita kermakakkuja

● Aprikoosi-suklaakakku

● Schwarzwaldin suklaa-kirsikkakakku

● Marjakakku


Muita hyydykekakkuja

● Lime-jugurttikakku

● Tyrni-rosmariinikakku

● Mango-passionkakku

● Suklaa-caramel-mustaherukkakakku


Voit tilata kakkuja täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme: myynti@semma.fi

Huomioithan, että kakkujen valmistaminen ei tapahdu vain vispilää pyöräyttämällä, joten kakkutilaukset viimeistään 3-5 arkipäivää ennen noutoa.


Tiesitkö, että valmistamme myös muita leipomo- ja konditoriatuotteita, kuten pullia, piirakoita, leivoksia ja suolaisia tuotteita? Kysy lisää myyntipalvelustamme!