Valitse menukokonaisuuksista tai suunnitellaan tarjoilut yhdessä, toiveidesi mukaan!

Tarjoilu- ja menuesimerkkejä

Semman menukokonaisuudet olemme rakentaneet kolmeen kategoriaan:

Klassikko säilyy kauan
Trendejä tulee ja menee, mutta klassikot pysyvät, kuten Alvar Aallon jättämä arkkitehtuurinen perintö. Klassikkomenu on inspiroitunut klassisista ruoanvalmistustavoista ja menetelmistä. 

Sesonki on lähellä
Luonto elää omaa elämäänsä ja me sen mukana. Poimimme satokauden sesongista parhaat raaka-aineet ja prosessoimme raaka-aineita vain sen verran kuin se kyseiselle raaka-aineelle parhaiten sopii. 

Räätäli muokkaa
Meillä jokaisella on mieltymyksiä ja suosikkeja. Räätäli leikkaa, liimaa ja soveltaa sinua varten.

Tee tarjouspyyntö
Katso toimitusehdot

 

Buffet-menut 

Rakennamme buffet-menut monenlaisiin tilaisuuksiin, mm. opiskelija- ja yritysjuhliin. Runsaasta ja herkullisesta noutopöydästä löytää jokainen itselleen mieluista syötävää. Semman buffetvaihtoehdot taipuvat tapahtuman luonteen ja käytettävissä olevien tilojen mukaan – isollekin juhlakaartille. 

 

Kokouksiin ja seminaareihin 

Palaverien makeat sekä suolaiset leivonnaiset ovat takuutuoreita ja -herkullisia, sillä ne valmistetaan käsityönä Semman omassa leipomossa, Semma Campus Bakery. Palaveritarjottaviin sopii myös raikkaat vihannesshotit sekä hedelmäsmoothiet.

 

Yksityistilaisuudet ja cocktailtarjoilut 

Naposteltavat cocktailpalat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ne rakentavat sekä näyttävän että monipuolisen tarjoilun esimerkiksi syntymäpäiväjuhlille tai asiakastapahtumiin.

Arvokkaissa, juhlavissa tilaisuuksissa useamman ruokalajin menu nautitaan pöydissä lautasilta tarjoiltuna. Asiakkaan toiveisiin vastaava ja teemaa kunnioittava ruokailu on juhlan kruunu – esimerkiksi häissä tai akateemisissa juhlissa.