Valitse menukokonaisuuksista tai suunnitellaan tarjoilut yhdessä, toiveidesi mukaan!

Tarjoilu- ja menuesimerkkejä

Semman keittiöpäällikkö Jari Kovanen jättää kädenjälkensä menu-kokonaisuuksiimme, joita suunnitellaan yhteistyössä vahvan ammattilaisjoukkueemme kanssa. Menukokonaisuudet olemme rakentaneet neljään kategoriaan:

1 Klassikko
Trendejä tulee ja menee, mutta klassikot pysyvät, kuten Alvar Aallon jättämä arkkitehtuurinen perintö. Klassikkomenu on inspiroitunut klassisista ruoanvalmistustavoista ja menetelmistä. 

2 Sesonki
Luonto elää omaa elämäänsä ja me sen mukana. Poimimme satokauden sesongista parhaat raaka-aineet ja prosessoimme raaka-aineita vain sen verran kuin se kyseiselle raaka-aineelle parhaiten sopii. 

3 Futuristi
Tämä on vaihtoehto sinulle, jos kaikki on jo koettu. Teemme sinulle elämyksellisen ja modernin vaihtoehdon.

4 Räätäli
Meillä jokaisella on mieltymyksiä ja suosikkeja. Räätäli leikkaa, liimaa ja soveltaa sinua varten.

Tee tarjouspyyntö
Katso toimitusehdot

Buffet-menut 

Rakennamme buffet-menut monenlaisiin tilaisuuksiin, mm. opiskelija- ja yritysjuhliin. Runsaasta ja herkullisesta noutopöydästä löytää jokainen itselleen mieluista syötävää. Semman buffetvaihtoehdot taipuvat tapahtuman luonteen ja käytettävissä olevien tilojen mukaan – isollekin juhlakaartille. Katso sesongin menusesimerkkejä täältä.

Kokouksiin ja seminaareihin 

Palaverien makeat sekä suolaiset leivonnaiset ovat takuutuoreita ja -herkullisia, sillä ne valmistetaan käsityönä Semman omassa leipomossa, Semma Campus Bakery. Palaveritarjottaviin sopii myös raikkaat vihannesshotit sekä hedelmäsmoothiet.

Yksityistilaisuudet ja cocktailtarjoilut 

Naposteltavat cocktailpalat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ne rakentavat sekä näyttävän että monipuolisen tarjoilun esimerkiksi syntymäpäiväjuhlille tai asiakastapahtumiin.

Arvokkaissa, juhlavissa tilaisuuksissa useamman ruokalajin menu nautitaan pöydissä lautasilta tarjoiltuna. Asiakkaan toiveisiin vastaava ja teemaa kunnioittava ruokailu on juhlan kruunu – esimerkiksi häissä tai akateemisissa juhlissa.