Yliopiston kirjastolla, Seminaarinmäen sydämessä sykkii taas erikoiskahvien, suussa sulavien makujen ja mukavien kohtaamisten Café Libri. Tule hakemaan hyvä startti päivääsi maittavan aamupalan merkeissä ja viritä aivosi opiskelumoodille uusien erikoiskahvien sekä suussa sulavien herkkujen voimalla tai tule muuten vaan nauttimaan legendaarisen Cafe Librin tunnelmasta. Päivän herkullisimmat hetket vietetään Caf Librissä.

Aukioloajat

 Avoinna ma–to 9.00-15.00, perjantaina klo 9.00-14.00, lauantaina 8.9. alkaen klo 11.00-15.00

Kahvila 

Vastakeitetyn kahvin tuoksua ja herkkuja moneen makuun, höystettynä ystävällisellä palvelulla. Kun kahvihammasta kolottaa ja vatsa vaatii tankkausta, suuntaa askeleesi jo legendaksi nousseeseen Café Libriin. Meiltä saat leivonnaisia, ihania pullia sekä pikkusuolaista välipalaa mieleisesi erikoiskahvin tai haudutetun teen seuraksi.

Aamiainen klo 9.00 – 10.00

Hyvillä eväillä alkaa paras päivä: kahvia, teetä, mehua ja erilaisia leipiä sekä sämpylöitä runsailla täytteillä. Tervetuloa hakemaan virtaa, vireyttä ja katsastamaan sanomalehtien tuore uutistarjonta kirjastokäynnin ohessa.

Juhlapalvelu

Tulossa juhlat, tiedossa tapaaminen? Hoidamme ruoka- ja juomatarjoiluihin liittyvät järjestelyt kanssasi ammattitaidolla. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme tai tutustu Sonaatin Juhlapalveluihin.

Seminaarinkatu 15 (B-rakennus) p. 040 532 1166
tilia@sonaatti.fi 

Tervetuloa!